Gratis BJJ-träning under sommaren

Posted on 17 juni, 2015 · Posted in Nyheter

Är du sugen på att testa på en ny rolig träningsform? Vill du bli starkare, smidigare, snabbare? Vi på Mjölby Fight Gym erbjuder nu gratis BJJ-träning (Brasiliansk Jiu jitsu) under hela sommaren! Alla över 16 år är välkomna att komma och pröva på denna fantastiska sport.

Inga tidigare träningserfarenheter krävs och det enda du behöver ha med dig de första träningarna är slitstarka träningskläder, vattenflaska och en positiv attityd! Är det så att du tycker det är roligt och vill fortsätta träna så kommer du behöva en BJJ-GI.

BJJ Gi
BJJ-GI kommer behövas om du tycker det är roligt och vill fortsätta.

Under träningarna kommer du som är ny att få lära dig grundtekniker i BJJ, träningarna kommer även innehålla någon form av fysiska aktiviteter som till exempel sparring (Nybörjare behöver inte sparras i början om de inte vill) och övningar med eller utan vikter.

Är du intresserad så kontakta oss gärna innan du kommer ner och tränar. Och är det något du undrar över är det bara att höra av sig via vårat frågeformulär, på Facebook eller så kan du kontakta Jesper på telefon: 0707556502

Träningsdagar och tider hittar du här

Är du även intresserad av att pröva på MMA så kommer vi ha nybörjarintag i September!

Observera! Då det är sommarträning finns det en risk för att vissa träningar blir inställda pga tränarbrist, detta händer dock sällan