Om oss

Hos oss kan du träna MMA, Shootfighting och Brasiliansk Jiu jitsu. Du behöver absolut inte ha någon tidigare erfarenhet av kampsport.

Vi har dock satt en åldersgräns på sexton år, det har ingenting med sportens natur att göra utan det beror helt enkelt på att träningen kräver en viss fysisk mognad för att kunna genomföras till hundra procent.

Även du som tjej är välkommen att börja träna hos oss. Vi brukar alltid har ett par nya tjejer vid varje intag och vi har även tjejer som har tränat en längre tid. Så var inte rädd att komma och pröva på.

Våran träning fokuserar mycket på den fysiska uppbyggnaden av individer varvat med teknikträning i något lugnare tempo. Vare sig du är intresserad av att börja tävla eller bara vill träna för att stärka din kropp och själ så har vi garanterat något att erbjuda.

I början av din träning behöver du endast ha med dig en vattenflaska och oömma träningskläder (gärna shorts och t-shirt). Väljer du sedan att fortsätta träna med oss rekommenderar vi att köpa egna skydd, så som boxningshandskar, benskydd m.m. I BJJ:n behövs det inga handskar eller benskydd dock behövs en så kallad GI/Kimono (Dräkt) och bälte.

Vi har nybörjarintag två gånger om året, datumen är lite flytande men det brukar gälla Februari respektive September. Gilla våran sida på Facebook för att få uppdaterad information om intag.

Är det så att du har tidigare erfarenhet av kampsport så får du gärna höra av dig till oss, då du ofta inte behöver vänta på nytt nybörjarintag.

God kamratskap, härlig stämning och svettig träning utlovas. Välkomna!